Kaemper har med en borste

Min kusine elsker at spille med hår meget, det er muligt at berøre det, kamme det og gøre det. Hun er så involveret, at hvis hun vil have alt til at se perfekt ud, kan hun gøre en fletning et dusin gange, skaber hårbøjer for dem eller knuser dem. Han elsker skolens forestillinger og fungerer godt med dem. Hendes sidste rolle som prinsesse Joker var også original og jeg vil gerne have en perfekt frisure og kjole. I begyndelsen indgav min mor hende med flere fletninger med bånd, der var knyttet til dem. Så sagde denne perfekte elleveårige nej nej, og stadig ikke engang. Jeg vil se pænere ud i styret hår .... så det begyndte. En halv time med at filme også deres modellering. Hun så smuk ud som en god dronning. Kun som det sker med forkælet piger, ændrede hun sig ganske hurtigt igen. Ikke deler med det faktum, at i begyndelsen af ​​produktionen af ​​kunst allerede er gået omkring to timer. Overraskende .... totalt ændrede han det synspunkt, og i sin tale gik lidt ligesom "noooo, jeg ikke kan lide, jeg kan ikke huske, hvordan prinsessen, der er langt fra en slave." Hun opfandt en ny frisure, gemt håret i perspektivet af en fyldt coca. Fordi som jeg skrev ovenfor, vi allerede kender i planlægningen af ​​hendes hår, som vi helt gik ekstremt glat. Hendes mor var på den ene side fra en anden og om tyve minutter klar.

Jeg anbefaler bubu-store hårklip